Bieden op deze woning

Schuilenburgerweg 36, Amersfoort

Omschrijving

Op een prachtige locatie gelegen driekamer appartement met maar liefst twee balkons en een berging op de begane grond.

Dit fraaie appartement is op de zesde verdieping gelegen van "De Sterflat" en biedt een mooi weids zicht over de omgeving. Het appartementencomplex heeft een gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw en een afgesloten parkeerplaats voor bewoners. Tevens bevindt zich op de bovenste verdieping nog een gezamenlijk dakterras.

Het gebouw is gelegen aan het Valleikanaal nabij de splitsing van de Barneveldsebeek en ligt gunstig ten opzichte van het uitgebreide winkelcentrum Euterpeplein, de historische mooie binnenstad, openbaar vervoer, het NS-station, uitvalswegen en het natuurgebied "De Schammer", waar u heerlijk kunt genieten van flora en fauna.

Indeling:

Begane grond: gezamenlijke afgesloten entree met intercom, hal met brievenbussen, lift, trappenhuis en toegang naar de bergingen.

Appartement zesde woonlaag: hal met trappenhuis, lift en stortkokers. Entree, hal met meterkast en toilet. Lichte en royale L-vormige woonkamer, toegang naar het balkon en een heerlijk vrij uitzicht over Amersfoort en haar toren. Dichte keuken (ook bereikbaar vanuit de hal) welke aan beide zijden is voorzien van een lichte keukeninrichting met een keramische kookplaat, een oven, een recirculatiekap en een koel-vriescombinatie. Tevens vindt u hier de wasmachineaansluiting. De royale ouderslaapkamer van 4.08 x 4.08 m biedt toegang tot het tweede balkon en de badkamer met een douchecabine en een wastafelmeubel. De tweede slaapkamer heeft toegang tot het grote balkon.

Balkons:
Het royale balkon van ca. 10 m2 is op het westen gelegen en is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de tweede slaapkamer bereikbaar.
Het andere balkon (ca. 4 m2) is vanuit de ouderslaapkamer bereikbaar en ligt op het zonnige zuiden.
Vanaf beide balkons heeft u een mooi vrij en groen zicht op de omgeving van Amersfoort.

Info: bwjr. 1974, inh. 344 m3, woonopp. 104 m2, gemeten volgens de branche brede meetmethode, intercominstallatie, dubbele beglazing, servicekosten € 239,41 per maand, voorschot stookkosten € 109,30 per maand, actieve VVE, blokverwarming.

Kortom: een ruim en licht appartement waar u heerlijk en met veel plezier zult wonen!

Share